3 kroegen

Wij zijn Martin en Roosje van Rooijen.

Velen kennen Martin van vroeger toen hij nog de Fifty- Fifty en Discotheek de Prins met zijn partners had. De Classic, hier heeft Martin veel geleerd en was ook een van zijn fijnste tijden in de horeca.

Sinds 1 november 2010 draaien wij de Lantaarn op het horecapleintje. Ik had zoiets van een klein kroegje, mijn vrouw die niet drinkt en rookt nog even de gezelligheid aan de bar te laten ervaren, mocht ze het niet aankunnen of willen dan zou ik de horeca vaarwel zeggen.

Wij zijn inmiddels 9 jaar verder, 9 jaar ouder en Roosje die de horeca nog steeds heel erg gezellig, leerzaam vindt en alle facetten van gesprekken van mensen en hun verhalen, de gasten die vrienden worden, sponsoren die altijd bereid zijn voor de Lantaarn hun inzet en steun te geven zodat de Lantaarn groeit, de meetingpoint om elkaar even dat te geven wat je nodig hebt als zeer prettig ervaart dat gaan wij binnenkort uitbreiden.

Wij hopen in september 2019 wegens rechtsvorm enz. toezeggingen en van alles en nog wat open te gaan met bar pub De Lantaarn, 2.o ernaast en het oudste kindje vroeger Classic”  vanaf September Schippers” genaamd.

Martin, Roosje, Dinny, Jan, Erwin, Marcel, Timmetje, Simoon en JerDim wij zijn de nieuwe horeca toppers en hopen jullie dan ook graag een 0.0 Wijntje, cocktails, biertje of een zelfbedacht drankje te mogen schenken door 1 van de horecatoppers@leystad.

See You Soon!

Voel jij je ook een Horeca Topper, ben je bereid te leren en samen Lelystad een nog gezelligere stad te maken met ons. Kom dan ons team versterken en meld je aan.

www.delantaarn.nl

facebook : 

0320231778

0645228795